Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa ormanlarında üretim tatbikatları tamamlandı

Bursa İnegöl Orman İşletme Müdürlüğünde başlatılan damga, üretim ve standardizasyon tatbikatları Keles, Mustafakemalpaşa, Orhaneli, İznik’in ardından Bilecik ve Yalova tatbikatları ile tamamlandı. Tatbikatlarla kayından karaçama, meşeden...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa İnegöl Orman İşletme Müdürlüğünde başlatılan damga, üretim ve standardizasyon tatbikatları Keles, Mustafakemalpaşa, Orhaneli, İznik’in ardından Bilecik ve Yalova tatbikatları ile tamamlandı.

Tatbikatlarla kayından karaçama, meşeden sarıçama kadar değişik ağaç türlerinde damga, üretim ve standardizasyon çalışmalarının nasıl yapılacağı, nelere dikkat edilmesi gerektiği, iş güvenliği, depo kayıtları ve düzeni ele alındı. Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada tatbikatların önemine değindi. Coşkun, şu bilgileri verdi: "Tatbikatta anlatılanları göz önünde bulundurarak ama yetinmeyerek, 298 sayılı tebliği, 295 sayılı tebliği ve diğer tebliğleri elinizin altında bulundurarak, yeni gelişmeleri de sürekli takip ederek, bu işleri hep beraber yapacağız. Bizim meslekte esas hareketi veren orman işletme şefleridir, bütün işler onların üzerindedir. Biz de sizlerin hizmet noktasında emrinizdeyiz, üstünüzüz amiriniziz ama Orman Bölge Müdürlüğü olarak, şube müdürlüklerimizle her an hizmetindeyiz. Siz yeter ki isteyin, nerede tıkandınız, nerede kaldınız, nerede yardım istiyorsunuz, bir telefon kadar size yakınız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.