Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Rakibi Samsun Ses Okulları'nı geçti

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi, 2. Tur H Grubu'nda mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, rakibi Samsun Ses Okulları 55 Gençlik’i 85 – 55 yenerek zirve mücadelesini sürdürdü.Maçın başından sonuna kadar, savunmadaki müdaafa...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Rakibi Samsun Ses Okulları'nı geçti
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi, 2. Tur H Grubu'nda mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, rakibi Samsun Ses Okulları 55 Gençlik’i 85 – 55 yenerek zirve mücadelesini sürdürdü.

Maçın başından sonuna kadar, savunmadaki müdaafa kurgusunu bozmayarak rakibin hatalarına fast – break’lerle karşılık veren Büyükşehir’in perileri, ilk periyotta ulaştığı 12 sayı farkı, Samsun ekibi 2 sayıya kadar indirse de Baş Antrenör Levent Günenme’nin aldığı moladan sonra tekrar farkı çift haneli sayılara ulaştırarak periyodu geçti. (22 – 11 )

Oyunun kontrolünü tamamen eline geçirdiği ikinci periyottan itibaren daha olgun bir ve rakibine oranla daha agresif bir Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçın sonunda 85 – 55 yenerek zirve mücadelesini sürdürdü.

Maçın ardından değerlendirmede bulunan Bursa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Baş Antrenörü Leven Günenme, "İyi mücadele ettik. Oyuncularımı kutlarım. Önümüzde Mersin Kurtuluş maçı var. Bizim için çok önemli bir maç olacak. Tamamen bu maça odaklandık. Bursa’da yaşayan herkesi bizim için önemli olan bu maça davet ediyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.