Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Büyükşehir Belediyesi 40'ıncı sosyal tesisi Oylat'a açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl Oylat'ta hizmete açtı. Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı’nın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin onur konuğu olduğu törene;...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi 40'ıncı sosyal tesisi Oylat'a açtı
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl Oylat'ta hizmete açtı. Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı’nın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin onur konuğu olduğu törene; İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanvekili Turgay Yeni, Gürsu, Orhangazi ve Yenişehir belediye başkanları, belediye bürokratları ve vatandaşlar katıldı.

    Tesisin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 40. sosyal tesisi İnegöl’de hizmete almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. İnegöl’ün ve Bursa’nın cazibe merkezi kaplıcaların hemen yanında bulunan mesire alanına kurulan ve inşaatı İnegöl Belediyesi’nce başlatılan tesislerin ilçe meclisi kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiğini ve inşaatın kendilerince tamamlandığını, mesire alanı eksikliklerinin de giderildiğini kaydeden Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı’nın bölgeye değer katacağını kaydetti. Yaklaşık 70 bin metrekarelik alana yayılan tesislerin yapımında emeği geçenleri kutlayan Başkan Altepe, “Bölgenin rengini güçlendirecek sosyal tesisimiz bölgemize, İnegölümüze ve Oylat’a hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

    Başkan Altepe, bölgeye ve Oylat’a değer katmanın, burayı gerçek anlamda turizm merkezine dönüştürmenin en büyük hedefleri olduğunu kaydetti. Başkan Altepe, BURFAŞ sosyal tesislerinin da içinde bulunduğu 70 bin metrekarelik mesire alanının daha sonra spor ve yürüyüş parkurlarıyla donatılacağını vurguladı.

    Törende söz alan BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy da Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 17 ilçede BURFAŞ sosyal tesislerini yapmak ve halka hizmet için Başkan Altepe’nin talimatıyla Oylat’a geldiklerini ifade etti. Sosyal tesislerin yaz ve kış açık kalacağını belirten Gümüşsoy, “Sabah’la öğle arası kahvaltı, akşamın geç vakitlerine kadar da ızgaranın her çeşidini sunmak üzere bir tesis inşa ettik. Bu tesislere Oylatlılarla, İnegöllülerle beraber sahip çıkacağız." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.