Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'den Bal-Kes'e tam destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Balıkesirspor'un Süper Lig'e yükselmesinden dolayı Uğur'u kutlayan Altepe, kardeş...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'den Bal-Kes'e tam destek
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Balıkesirspor'un Süper Lig'e yükselmesinden dolayı Uğur'u kutlayan Altepe, kardeş şehire her konuda destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Ziyaretten sonra Balıkesirspor ve Bursaspor bayrakları, belediye binasının dışına asıldı.

Bursa'nın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibinin de bulunduğu ziyarette Başkan Altepe ve beraberindekiler, hem seçim zaferi hem de Balıkesirspor'un yükselmesi sebebiyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Balıkesir ve Bursa'nın coğrafi yönden komşu olduğunu belirten Altepe, Balıkesir'in bir kez daha AK Parti belediyeciliğine "evet" demesinin çok doğru bir karar olduğunu söyledi. Tecrübeli bir büyükşehir ve büyükşehir belediye başkanı olarak, kardeş şehir Balıkesir'e her konuda destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Başkan Uğur da mevkidaşı ve beraberindeki heyetin ziyaretinden çok memnun olduğunu belirterek, her konuda fikirlerine ve desteklerine açık olduklarını söyledi. Ziyaretin sonunda Recep Altepe, Ahmet Edip Uğur'a bir hançer, ayrıca Bursaspor ile Balıkesirspor'un renklerinden oluşan büyük bir bayrak hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.