Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe yeniden aday adayı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurusu yaptı. Bursa’ya hizmete gönül verdiğini söyleyen Altepe, dosyasını AK Parti İl Başkanlığı’na teslim etti.Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe yeniden aday adayı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurusu yaptı. Bursa’ya hizmete gönül verdiğini söyleyen Altepe, dosyasını AK Parti İl Başkanlığı’na teslim etti.

Başkan Altepe, adaylık açıklamasıyla ilgili basın toplantısının düzenlendiği salona, "Büyük Başkan" tezahüratları ve alkışlar arasında geldi. AK Parti İl Başkan Vekili Cemalettin Torun’un açılış konuşmasını yaptığı toplantıya, partililerin ve Altepe’yi destekleyenlerin ilgisi yoğundu. Yerel seçimlerle ilgili olarak partiye başvuruların yoğun şekilde yapıldığını belirten Torun, gelecek günlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi için gösterilecek başkan adayının bütün partililerce destekleneceğini ve bu sayede AK Parti’nin seçime güçlü bir şekilde gireceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.