Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Adliyesi önünde şüpheli paket paniği

Bursa Adliyesi önüne bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılan çantadan giysi çıktı. Çantanın patlama sesi çevrede korkuya yol açtı.Adliye önünde unutulan çanta nedeniyle korku dolu...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2014 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2014 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Adliyesi önünde şüpheli paket paniği
Bursa Adliyesi önüne bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılan çantadan giysi çıktı. Çantanın patlama sesi çevrede korkuya yol açtı.

Adliye önünde unutulan çanta nedeniyle korku dolu dakikalar yaşandı. Bir vatandaşın haber vermesi ile olay yerine gelen polis, çantanın etrafında güvenlik şeridi oluşturarak vatandaşları uzaklaştırdı, çevredeki işyerleri boşaltıldı.

Olay yerine gelen bomba imha ekibi, özel kıyafetleri ile siyah çantaya yaklaşarak fünye ile patlattı. Patlama sırasında oluşan gürültü çevredekileri korkuttu. Patlamanın ardından çantayı inceleyen polis, çantada giysi olduğunu tespit etti.

Patlamadan sonra olay yerine gelip çantanın kendisinin olduğunu söyleyen bir genç, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.