Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burç’ta aile boyu akıl oyunları

Özel Burç Çukurova İlkokulu tarafından düzenlenen ‘Akıl Oyunları Şenliği’nde öğrenciler ailelerine karşı oynadı. Veliler çocuklarıyla mücadele etmekte zorlandı. Okul binasında düzenlenen şenliğe aileler büyük ilgi gösterdi. Kurulan...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burç’ta aile boyu akıl oyunları
Özel Burç Çukurova İlkokulu tarafından düzenlenen ‘Akıl Oyunları Şenliği’nde öğrenciler ailelerine karşı oynadı. Veliler çocuklarıyla mücadele etmekte zorlandı.

Okul binasında düzenlenen şenliğe aileler büyük ilgi gösterdi. Kurulan stantları gezen öğrenciler, zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak birbirinden özel oyunları oynama imkanı buldu. Anne ve babalarıyla birlikte eğitici oyunlar oynayan öğrenciler, sergiledikleri performanslarıyla ailelerine zor anlar yaşattı. Arkadaşları ve aileleri ile birlikte oyun oynamanın keyfini yaşayan öğrenciler, bilgi ve becerileri ile de zaman zaman velilerini şaşırttı.

Burç Çukurova İlkokulu Müdür Yardımcısı Servet Genç, ‘Akıl Oyunları’nın önemine vurgu yaptı. Servet Genç, "Büyük bir hassasiyet ile hazırlamış olduğumuz ‘Akıl Oyunları’ çocuklarımızın zihinsel gelişiminin yanı sıra aynı zamanda el becerilerini de artırıyor. Zaman içerisinde bu durumu çocuklarımız da fark ediyor ve böylece yavrularımız kendi özgüvenlerini kazanmış oluyor." dedi.

Kendine güvenen öğrencilerin, diğerlerine göre bir adım önde olduğunu söyleyen Servet Genç, başarıya giden yolun ‘Akıl Oyunları’ndan geçtiğinin altını çizdi. Vermiş oldukları okul derslerinin yanı sıra bu tür eğitici oyunların da çok etkili olduğunu vurgulayan Servet Genç, "Ayrıca çocuklarımız bu tür oyunlar sayesinde ekip, takım ve grup gibi birlikte yapılan çalışmaları da öğrenmiş oluyor. Öte yandan bu tür oyunlar dikkat eksikliği olan çocukların bu tür rahatsızlıklarını da ortadan kaldırıyor." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.