Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burç’lu tenisçilerden 4 madalya

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Tenis Dağ ve Su Sporları kulübünde düzenlenen ve yaklaşık 70 sporcunun katıldığı turnuvada Özel Burç Ceyhan Koleji öğrencisi Efdal ve Efe Acar kardeşler dereceye girerek iki madalya kazandı. Turnuva...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burç’lu tenisçilerden 4 madalya
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Tenis Dağ ve Su Sporları kulübünde düzenlenen ve yaklaşık 70 sporcunun katıldığı turnuvada Özel Burç Ceyhan Koleji öğrencisi Efdal ve Efe Acar kardeşler dereceye girerek iki madalya kazandı.

Turnuva öncesi yoğun antrenman çalışmaları yapan Burç Ceyhan Koleji öğrencisi Efe Acar, yarışmada rakiplerini tek tek geçerek birinciliği göğüslerken, kardeşi Efdal Acar ise üçüncü oldu. Öte yandan, aynı turnuvanın bayanlar kategorisinde yarışan Ekin Tuncel ikinciliği elde ederken, kardeşi Nildeniz Tuncel ise üçüncülükle yetindi.
Burç Ceyhan Koleji Müdürü Evliya Demiraslan, eğitimin sadece dersten ibaret olmadığını bu tür sportif aktivitelerle öğrencilerin sosyal yönlerinin de geliştiğini belirterek "Öğrencilerimiz derslerinin yanı sıra sportif açıdan da başarıları olduklarını kanıtladılar. Bu başarıya alınlarının terleriyle ulaştılar. Okulumuza yaşattıkları bu mutluluktan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.