Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burçlu öğrenciler Yerli Malı Haftası’nı kutladı

Adana Özel Burç Öge İlkokulu’nda ‘Yerli Malı Haftası’ anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandı.Özel gün ve haftaları birbirinden farklı etkinliklerle kutlayan Burç Öge İlkokulu, ‘Yerli Malı...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burçlu öğrenciler Yerli Malı Haftası’nı kutladı
Adana Özel Burç Öge İlkokulu’nda ‘Yerli Malı Haftası’ anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Özel gün ve haftaları birbirinden farklı etkinliklerle kutlayan Burç Öge İlkokulu, ‘Yerli Malı Haftası’nı unutmadı. Öğrencilere hazırlatılan programda, velilere anlamlı mesajlar verildi. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak da adlandırılan Yerli Malı Haftası kutlama etkinliklerinde Burçlu minik öğrenciler, ülkemizde üretimi yapılan yiyecek, içecek, giyecek ve diğer eşyaların kullanılması gerektiğini şarkı ve şiirleriyle anlattı.

‘Sevgi Çiçekleri’ sınıfı tarafından hazırlanan programda minik öğrenciler ilk olarak ‘meyve ve sebze’ ile ‘kumbara’ şarkılarını söyledi. Burçlu öğrenciler programda ayrıca ‘Tutumlu Çocuk’ isimli oyunu sergiledi. Yapılan gösterinin ardından öğrenci velilerine açık büfe şeklinde hazırlanan yöresel yiyeceklerden ikram edildi. Bu arada Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında, minik öğrencilerin evde ebeveynleri ile atık materyalleri kullanarak hazırlamış oldukları ‘Kumbara Sergisi’ büyük ilgi gördü.

Özel Burç Öge İlkokulu Müdürü Hakan Öz, öğrencilere küçük yaşlarda tutumlu olma ve yatırım yapma alışkanlıklarını kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Öz, "Bu tür etkinlikler çocuklarımız için çok önemli. Öğretmenlerimiz çocuklara tutumlu olmalarını ve yerli malı kullanmanın önemini anlatıyor." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.