Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burçlu öğrenciler kütüphaneleri gezdi

Adana Özel Burç Üçgül Liseleri, Kütüphaneler Haftası kutlamaları kapsamında Adana İl Halk Kütüphanesi ile Çukurova Üniversitesi Kütüphanesi’ne gezi düzenledi. Adana İl Halk Kütüphanesi’nde açılan halk sergisini ve kütüphane müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burçlu öğrenciler kütüphaneleri gezdi
Adana Özel Burç Üçgül Liseleri, Kütüphaneler Haftası kutlamaları kapsamında Adana İl Halk Kütüphanesi ile Çukurova Üniversitesi Kütüphanesi’ne gezi düzenledi.

Adana İl Halk Kütüphanesi’nde açılan halk sergisini ve kütüphane müdürü tarafından hazırlanan karikatür sergisini de gezme fırsatı bulan öğrenciler, Adana’daki kütüphaneler ile ilgili bilgiler edindi.

Adana İl Halk Kütüphanesi görevlilerinden Dilek Bilir, öğrencilere kütüphanelerden nasıl faydalanabileceklerini anlattı. Kütüphaneler ve kütüphaneyi kullanan kişiler hakkında bilgi veren Dilek Bilir, kütüphanelerin daha fazla ziyaret edilmesini istedi. Kapılarının tüm öğrenci ve kitap okuyucularına açık olduğunu vurgulayan Bilir, “Teknoloji ilerledikçe kütüphanelere olan ilgi azalıyor. Ancak hiç bir şey kütüphanedeki kitap okuma zevkinin yerini tutmaz.” dedi.

Üçgül Liseleri Müdürü Mustafa Gürhan ise öğrencilerinin kütüphane ziyaretleri sırasında birçok şey öğrendiğini kaydetti. Gürhan, “Öğrencilerimiz kütüphane ortamının havasını teneffüs ederek huzurlu ve sessiz bir ortamda, kitap rafları arasında, kitapların kokusunu hissederek kitap okuma zevki ile tanıştı. Okul olarak öğrencilerimizi kitap sevgisi ile yetiştirmeye çalışırken kütüphanelerin de öneminin farkında olmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Kütüphaneleri çok sevdiklerini belirten Burçlu öğrenciler, bundan sonra sık sık kütüphaneleri ziyaret edeceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.