Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burçlu minikler başarılarını pasta keserek kutladı

Adana Özel Burç Çukurova İlkokulu’nda okuma-yazmayı öğrenen öğrenciler, bu başarılarını pasta keserek kutladı. Okulun Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe katılan minik öğrencilerin velileri duygu dolu anlar yaşadı.Burç Çukurova...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burçlu minikler başarılarını pasta keserek kutladı
Adana Özel Burç Çukurova İlkokulu’nda okuma-yazmayı öğrenen öğrenciler, bu başarılarını pasta keserek kutladı. Okulun Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe katılan minik öğrencilerin velileri duygu dolu anlar yaşadı.
Burç Çukurova İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin tamamı 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminde okuma-yazmaya başlarken, bu önemli başarı okulda büyük sevinç yaşattı. Öğrencileri bu önemli günlerinde yalnız bırakmayan veliler ayrı bir heyecan yaşadı. Burç Çukurova İlkokulu Sınıf Öğretmeni İsmail Çokyaşar, öğrencileri ile gurur duyduğunu söyledi. İsmail Çokyaşar, “Bir dönem boyunca çocuklarımızın elle tutulur, gözle görülür başarılarını velilerimizle paylaşmamıştık. Öğrencilerimizin okumaya geçmelerini güzel bir kutlama etkinliğine dönüştürerek hafızalarında kalıcı hale getirmek istedik. Velilerimize göstermiş oldukları bu ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Yapılan etkinlik sırasında öğrencilerimiz ayrıca seçmiş olduğumuz metinleri okuyarak velilerine okumadaki başarılarını gösterdiler.” dedi. Daha sonra pastalarını kesen öğrencilere daha sonra okuma belgeleri verilirken, törenin ardından öğrenciler anne ve babaları ile ‘İlk Defterim’ isimli sergilerini gezdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.