Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burç Kozan öğrencileri resim yarışmasında 3 ödül birden aldı

Kozan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu 3 ödül birden aldı.Burç Kozan Fatma Tutar İlkokulu derslerde ve spor faaliyetlerinde göstermiş olduğu...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burç Kozan öğrencileri resim yarışmasında 3 ödül birden aldı
Kozan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu 3 ödül birden aldı.

Burç Kozan Fatma Tutar İlkokulu derslerde ve spor faaliyetlerinde göstermiş olduğu başarıyı resim yarışmasında da gösterdi. Özel Burç Kozan Fatma Tutar İlkokulu 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk dönemini mutlu kapattı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullar arası düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resim yarışmasında, 4. sınıf öğrencisi Elif Nur Demircioğlu birinci olurken, 1. sınıf öğrencisi Aslı Naz Kılınç da 3.lüğü elde etti. 29 Ekim Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim yarışmasında Burç Kozan Fatma Tutar İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Yağmur Pınar 2. oldu.

Yarıyıl tatiline 3 ödül birden alarak girmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Burç Kozan Fatma Tutar İlkokulu Müdürü Abdulhadi Kaya, öğrencilerini tebrik etti. Bu tür faaliyetlerin eğitime büyük katkı sağladığını belirten Kaya, "Kozan’da ilkokullar arası düzenlenen bu yarışmadan da büyük bir başarı ile çıktık. Öğrencilerimizin bu başarısı okulumuza 3 madalya daha kazandırdı. Elde edilen bu başarıdan dolayı öğrencilerime ve onlara bir şeyler öğretebilmek için fedakarca çalışan öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.