Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulutlar, Palandöken için aday adaylık başvurusunu yaptı

Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Palandöken Belediye başkanlığı için aday adaylığı müracaatını ilçe teşkilatına yaptı. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, beraberinde...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bulutlar, Palandöken için aday adaylık başvurusunu yaptı
Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Palandöken Belediye başkanlığı için aday adaylığı müracaatını ilçe teşkilatına yaptı.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, beraberinde bir grup meclis üyesiyle AK Parti Palandöken ilçe teşkilatına gitti. Bulutlar, aday adaylığı formunu, Parti İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Yeşilyurt'a verdi. Başkan Bulutlar, adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “AK Parti 2014 Mart ayındaki mahalli seçimler için seçim takvimi sürecini başlatmıştır. Palandöken Belediyesi olarak meclis üyelerimizle, ekibimizle birlikte 5 senedir halkımızın ve partimizin desteğiyle, birlik beraberlik içerisinde insan odaklı belediye başkanı olarak hizmet verdik. İkinci dönemde de yine sizlerle beraber aynı görevi yapabilmek adına AK Parti’den Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumu yapıyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.