Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUGİAD'dan Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası

Özel Burç Liseleri'nden mezun olan öğrencileri bir araya getirerek sosyal, kültürel, bilimsel, mesleki ve sportif aktivitelerde bulunarak mezunlar arası birlikteliği, yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla kurulan Adana Bugiad,...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUGİAD'dan Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası
Özel Burç Liseleri'nden mezun olan öğrencileri bir araya getirerek sosyal, kültürel, bilimsel, mesleki ve sportif aktivitelerde bulunarak mezunlar arası birlikteliği, yardımlaşmayı ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla kurulan Adana Bugiad, Suriyeli mültecilerle kardeşlik köprüsü kurdu.

1200 den fazla mezuna hizmet veren Adana Bugiad, ticari faaliyetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık vererek, ‘birlikten güç ve kuvvet doğar’ diyen tüm üyelerinin katkılarıyla Adana’nın muhtelif mahallerinde yaşayan Suriyeli mültecilere yardım kampanyası düzenledi. Dernek olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilk yardım kampanyalarını düzenlediklerini belirten Adana Bugiad üyeleri, “Bu kapsamda her ay bir yardım kampanyası düzenlemeyi planlıyoruz. Bundan sonraki bir diğer yardım kampanyamız, görme engelli kardeşlerimiz için kitap okuma projesi düzenlemek olacak.” ifadelerini kullandılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.