Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUGİAD üyesi gençler, stratejik çalıştayda buluştu

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Genç Komisyonu üyeleri düzenlenen Vizyon ve Strateji Çalıştayı’nda bir araya geldi. Orhangazi Üniversitesi Balo Salonu’nda düzenlenen çalıştaya BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er,...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUGİAD üyesi gençler, stratejik çalıştayda buluştu
Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Genç Komisyonu üyeleri düzenlenen Vizyon ve Strateji Çalıştayı’nda bir araya geldi.

Orhangazi Üniversitesi Balo Salonu’nda düzenlenen çalıştaya BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er, Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri, BUGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve BUGİAD Genç üyeleri katıldı. Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri’nin açılış konuşmasıyla başlayan organizasyonda BUGİAD Genç Komisyonu Başkanı Mehmet Eğretli, Soma faciasını hatırlatarak, şehitlere Allah’tan rahmet, geri kalanlara ise başsağlığı dilerken, üzerlerine düşen her ne varsa yapmayı arzuladıklarını belirtti.

200’DEN FAZLA GENÇ İŞ ADAMI VAR

BUGİAD’ın iş dünyasının buluşma noktası olduğuna dikkati çeken Eğretli, gençler olarak böyle bir çatı altında bulunmaktan ötürü büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. BUGİAD Genç olarak önemli bir potansiyele sahip olduklarının altını çizen Eğretli, "Evet, BUGİAD İş Dünyası’nın Buluşma Noktası ve 21 yıldır, bu özelliğini başarılı bir şekilde sürdürüyor. BUGİAD genel anlamda iş dünyasının buluşma noktası fakat özelde gençlerin de buluşma noktası olma özelliği taşıyor. Çünkü şu an BUGİAD bünyesinde 200’ün üzerinde genç işadamımız bulunuyor. Bu sadece gençlere yönelik kurulan birçok derneğin sayısından daha fazla:" şeklinde konuştu.

BUGİAD Genç olarak bu potansiyeli doğru bir şekilde değerlendirmek için çaba sarf ettiklerini kaydeden Eğretli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yolculuğun bugün ilk durağında ve start noktasındayız. BUGİAD Genç Vizyon ve Strateji Çalıştayı’nı düzenlemedeki amacımız hedeflerimizi, projelerimizi ve yol haritamızı sizlerle birlikte oluşturmak ve bir sinerji yaratmak. Sözünü ettiğimiz çalışmanın da aslında bizcesi istişaredir ve sizlerle bu amaç etrafında toplanmış bulunmaktayız. Yapacağımız bu çalışma sonucunda yol haritamızı oluşturma ve bu yönde hareket etme imkânı yakalayacağız."

Çalıştayda konuşan BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er de "Gücümüzü hem kendi tecrübelerimizden hem de Bugiad Genç komisyonumuzun taze beyinlerinden alıyoruz. Yeri geldiğinde yol göstericileri oluyoruz. Gençlik kıymeti bilindiği takdirde altın bir çağdır. Gençlik zindelik ve kuvvet demektir." dedi.

Er birliğin, beraberliğin önemini vurgularken "Sizler Burada BUGİAD Gençsiniz, Bursa’da BUGİAD, Marmara’da MARİFED, Türkiye’de ise TUSKON’sunuz. Birlikte birçok sorunun üstesinde geleceğiz ve geleceğe yönelik çalışmalar yapacağız." diye konuştu. Konuşmaların ardından Doç. Dr. Halil Saylı’nın moderatörlüğünde BUGİAD Genç Vizyon ve Strateji Çalıştayı gerçekleştirildi. Yapılan çalıştayda üyeler belirlenen konu başlıkları üzerinde tartışarak ortaya çıkan görüşler oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda BUGİAD Genç’in Vizyon ve Strateji Belgesi’nin oluşması sağlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.