Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bu topraklar şehitlerimizin kanıyla kazanıldı"

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Selim Gümüş, Türkiye üzerinde sinsice oyunlar oynandığını ileri sürerek, herkesin bu toprakların şehitlerin kanıyla kazanıldığını bilmesini istedi. Gümüş, ülkenin bir karış toprağının da verilemeyeceğini...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Bu topraklar şehitlerimizin kanıyla kazanıldı"
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Selim Gümüş, Türkiye üzerinde sinsice oyunlar oynandığını ileri sürerek, herkesin bu toprakların şehitlerin kanıyla kazanıldığını bilmesini istedi. Gümüş, ülkenin bir karış toprağının da verilemeyeceğini dile getirdi.

Selim Gümüş, son zamanlarda açılım süreci ile ilgili yaşanan gayri milli olaylara tepki gösterdi. Türkiye üzerinde oyun oynamaya kalkışanların, bu vatanı bölmeye güçlerinin yetmeyeceğini aktaran Gümüş, şunları söyledi: “Türkiyemiz hepimizin bildiği gibi önemli ve tehlikeli süreçten geçmektedir. Vatan hainleri, kan döken bir takım terör örgütleri ülkemiz üzerinde sinsice ve kahpece oyunlar oynamaya çalışmaktadırlar. Ancak herkes şunu çok iyi bilmeli ki biz bu toprakları emlak piyasasından almadık. Kan dökerek yüz binlerce şehit vererek, büyük savaşlar vererek kazandık. Kayseri’den, ülkücülüğün merkezinden, Başbuğumuz Alpaslan Türkeş Bey’in memleketinden sesleniyorum; bir karış toprak vermeyiz, bu ülkeyi böldürtmeyiz, Andımız'ı çiğnetmeyiz. Geçmişte vatan savunmasında ülkücüler nasıl bedel ödemişlerse biz de bu gün seve seve vatan, millet, şehadet uğruna bedel ödemeye hazırız. Kefenimizi giydik bekliyoruz. Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Gün umutsuzluk günü, karamsarlık günü değildir. Yüce Türk milleti şundan emin olsun ki ülkücü gençlik bu sorumluluğun bilinci altındadır.”

Gümüş, yeri geldiğinde herkesin Allah adına, millet adına iki metre beyaz kefen giymeye hazır olduğunu kaydederek, “Ay yıldızlı bayrak Türkiye’nin her karış toprağında sonsuz dalgalanmaya devam edecektir. Gün gelecek, an gelecek Türk milliyetçileri bu vatan hainlerinden hesap soracak, hadlerini bildirecektir.” diye belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.