Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO Payitaht Çarşısı Projesi Kurumsal Gelişim Programı başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği ile birlikte Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk büyük 'Organize Ticaret Bölgesi' niteliğindeki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği ile birlikte Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk büyük 'Organize Ticaret Bölgesi' niteliğindeki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni yeniden cazibe merkezi haline getiriyor.

BTSO Payitaht Çarşı Projesi Kurumsal Gelişim Programı, 7 asırlık geçmişe sahip olan bölgede hayata geçiyor. BTSO Akademi Projesi ile birlikte yürütülen proje çerçevesinde bölgedeki iş sahipleri ve çalışanlara, ürün-hizmet kalitesi, turizm ve vizyoner işletmecilik kazandıran eğitimler verilecek.

BTSO Payitaht Çarşı Projesi Kurumsal Gelişim Programı’nın açılış töreni, 4 Mart Çarşamba günü Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bursa protokolünün de katılacağı programa Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu da katılacak. Orakçıoğlu, sektördeki tecrübelerini çarşı esnafı ile paylaşacak.

“ÇARŞIDA BÜYÜK POTANSİYEL VAR”

UNESCO Dünya Miras Listesi’ne giren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin dünyanın en önemli değerleri arasında olduğunu belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Kurumsal Gelişim Programı’nın şehre önemli bir değer katacağını söyledi. Burkay, BTSO olarak bölgedeki ticari, kültürel ve rekabetçi dönüşüme öncülük etmeyi hedeflediklerini kaydetti. 4 bin iş yeri, 25 bin çalışanı ile Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin şehir ekonomisine büyük fayda sağladığını anlatan Burkay, “BTSO Payitaht Çarşı Projemiz ile bölgeyi yeniden hak ettiği konuma kavuşturmayı arzuluyoruz. Bölgedeki turistik ve ekonomik potansiyeli yeniden ortaya çıkarmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.

Kurumsal Gelişim Programı’nın Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni yeniden cazibe merkezi haline getireceğini kaydeden Burkay, esnafın, perakende satış tekniklerinden müşteri ile etkin iletişime, zor müşterilerle başa çıkma yollarından beden dili ve temel İngilizce eğitimine kadar birçok konuda gelişim fırsatına sahip olacağını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.