Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borsa üyeleri dayanışma için toplandı

Çarşamba Ticaret Borsası üyeleri, 'Borsa dayanışma ve kaynaşma' programında bir araya geldi. Bir restoranda düzenlenen etkinliğe Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Borsa üyeleri dayanışma için toplandı
Çarşamba Ticaret Borsası üyeleri, 'Borsa dayanışma ve kaynaşma' programında bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen etkinliğe Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Borsa Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Borsa Yönetim Kurulu ile meclis üyeleri ve borsaya kayıtlı üyeler katıldı. Ses sanatçıları Ümit Kurşun ile Elif’in de sahne aldığı programa katılanlar gönlünce eğlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Borsa Başkanı Kazım Yılmaz, katılımcılara teşekkür etti. Bu topluluğun birlik, beraberlik ve dayanışmanın ispatı olduğunu konuşmasında vurgulayan Yılmaz, katılımcılara seslenerek, "Geleneksel hale getirdiğimiz dayanışma ve kaynaşma gecemize hoş geldiniz." dedi. Borsa seçimini hatırlatan Yılmaz, "Sizlerin teveccühüyle bir yıl önce yeniden meclisimizle birlikte Borsa Başkanlığına seçildim, sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

HUZUREVİ KURULACAK

Çarşamba Ticaret Borsası'nın yapmış olduğu hizmetleri hatırlatan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Bunları tekrar tekrar anlatmayalım. Bilmediğiniz son bir çalışmamızı da siz değerli üyelerimizle bu gece paylaşmak istiyorum. Borsa’nın adı altında Çarşambamızda huzurevi projemiz var. Bakanlık onayı alındığı takdirde, Çarşamba Belediyemizin bizlere tahsis edeceği Ada Park mevkiinde huzurevini yapacağız. Bu projemiz siz değerli üyelerimizin katkılarıyla olacak. Bunu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Hamdolsun bugünlerimiz iyi ama kimse ne zaman düşkün olacağını bilemez. Dışarıda yaşlı amcalarımızı görüyoruz. Ve onlar bizleri derinden etkiliyor. Onların artık Çarşamba’da da bir huzurevi olacak. Ayrıca Borsa Meslek Yüksekokulu’nda bölüm ve öğrenci sayımız her gecen dönem artıyor. Bu başlangıcımız ile devamındaki Belediye Başkanımızın ve hayırseverlerimizin büyük katkılarıyla artık ilçemizde fakültelerimiz var. Çarşamba şimdide üniversite yolundadır. İlçemizin ilerlemesinde, sosyal, ekonomik, kültürel alanlarda artık bir şehir havasına gelmesinde Belediyemiz ile Kaymakamlığımızın çok ciddi katkıları ve projeleri vardır. Sayın valilerimiz, milletvekillerimiz ve bakanlarımızın örnek gösterdiği şehirlerden oluyoruz. Hep birlikte daha güzel ve büyük Çarşamba için çalışıyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.