Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova Belediyesi’nden öğrencilere İngilizce desteği

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde(BELGEM) İngilizce Destek Kursu'nu tamamlayan 1000 öğrenciye katılım belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Başkan Atila, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi. BELGEM’de...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bornova Belediyesi’nden öğrencilere İngilizce desteği
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde(BELGEM) İngilizce Destek Kursu'nu tamamlayan 1000 öğrenciye katılım belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Başkan Atila, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

BELGEM’de aldıkları İngilizce destek kursunu başarıyla bitiren bin öğrenci Çamdibi’ndeki İZBAŞ Düğün Salonu’nda düzenlenen törende katılım belgesi almanın heyecanını yaşadı. Bornova Merkez, Altındağ, Çamdibi, Mevlana ve Naldöken olmak üzere beş ayrı yerde eğitim alan 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılım belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Törende aileler de çocuklarının mutluluğunu paylaştı. Bornova Belediyesi’nin sağladığı olanaklarla İngilizce bilgilerini geliştiren çocuklar, mutluluklarını Başkan Olgun Atila ile fotoğraf çektirerek ifade etti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İngilizce öğrenmenin önemine dikkat çektiği konuşmasında çocukların başarılarını kutladı. Bornova Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Atila, “Geleceğimizin garantisi çocuklarımızı ne kadar iyi ve donanımlı yetiştirirsek o kadar iyi. Bu anlayışla onlara daha iyi olanaklar sunmak için çalışıyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.