Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bomba yüklü araç geleceği ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bomba yüklü araç gireceği ihbarının alınması üzerine şehrin giriş ve çıkışlarında geniş çaplı arama yaptı. Yabancı plakaların ağırlıklı olarak arandığı uygulamada...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bomba yüklü araç geleceği ihbarı ekipleri harekete geçirdi
Zonguldak'ın Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bomba yüklü araç gireceği ihbarının alınması üzerine şehrin giriş ve çıkışlarında geniş çaplı arama yaptı. Yabancı plakaların ağırlıklı olarak arandığı uygulamada araç ve sürücüler didik didik arandı.

Son günlerde Türkiye genelinde terör olaylarının artmasıyla ilçede uygulamalar arttırılırken, ilçeye bomba yüklü bir aracın giriş yapacağı haberini alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sıkı güvenlik önlemi aldı. İlçenin giriş noktası olan Gülüç mevkiinde uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize suçla Mücadele Büro Amirliği, Asayaiş Büro ve Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri durdurulan araçları didik didik aradı. Bazı polisler ise ellerindeki otomatik silahlarla güvenlik önlemi alırken, ekipler özellikle şehir dışından gelen yabancı plakalar üzerinde durdu.

Yaklaşık 4 saat süren uygulamada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.