Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boğazlıyan Anaokulu yeni binasında eğitime başlayacak

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde kısa bir süre önce inşaatına başlanılan yeni Boğazlıyan Anaokulu hizmete açıldı. Boğazlıyan Cumhuriyet İlkokulu yanına Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2013 yılı yatırımı kapsamında yapımına başlanılan...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Boğazlıyan Anaokulu yeni binasında eğitime başlayacak
Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde kısa bir süre önce inşaatına başlanılan yeni Boğazlıyan Anaokulu hizmete açıldı.

Boğazlıyan Cumhuriyet İlkokulu yanına Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2013 yılı yatırımı kapsamında yapımına başlanılan anaokulu binası tamamlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, Boğazlıyan Anaokulu'nun yeni binasına taşınarak 2014-2015 eğitim-öğretim yılına hazır hale getirildiğini söyledi. Yeni binanın anaokulu tip projesi olarak yapıldığını bildiren Bozdağ, binanın fiziki durumu ve donatım yönünden eksiksiz olduğunu belirterek, "Yeni dönem öğrenci kayıtları başladı. 2014 Eylül ayı itibariyle 37 aydan gün alan ve 66 ayını doldurmayan çocuklar ile 67, 68 ve 69 aylık olup velisinin yazılı talebiyle sağlık raporu olan çocukların kaydı yapılmaktadır." dedi.

Bozdağ, 3, 4 ve 5 yaş grubu sınıfları ile eğitim öğretime açılacak Boğazlıyan Anaokulu öğrenci kayıtlarının ise Bahçeler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan yeni binada devam ettiğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.