Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biyokaçakçılıkla mücadele sürüyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Biyokaçakçılıkla Mücadele Projesi devam ediyor. Çalışma ile ülkemizin sahip olduğu biyolojik kaynakların izinsiz olarak yurt dışına...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2014 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2014 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Biyokaçakçılıkla Mücadele Projesi devam ediyor. Çalışma ile ülkemizin sahip olduğu biyolojik kaynakların izinsiz olarak yurt dışına çıkartılmasının engellenmesi amaçlanıyor.

Biyokaçakçılıkla Mücadele Projesi, Biyokaçakçılık ve biyokorsanlık yapılarak, ülkemize ait genetik kaynaklardan elde edilebilecek ekonomik, sosyal, bilimsel, teknolojik, tıbbi, ticari ve kültürel potansiyel faydaların ülkemiz menfaatine kullanılması gayesini taşıyor. 2013-2015 yıllarında ülke genelinde yürütülen proje kapsamında Bursa’da çalıştay düzenlenecek.

İkinci Bölge Müdürlüğüne bağlı Bursa Şube Müdürlüğü tarafından, kamu kurum ve kuruluşların üst düzey yetkililerine proje hakkında bilgi verilecek. 2 Aralık tarihinde Almira Otel’de düzenlenecek Çalıştay ile Biyoçeşitlilik ve biyokaçakçılık kavramlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak ve ileride bu konu ile ilgili gerçekleştirilecek ortak faaliyetlere zemin hazırlamak istendiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.