Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bisikletli oryantiring yarışlarında dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Titreyengöl-Sorgun Çamlığı'nda süren Türkiye Oryantiring Federasyonu (TOF) 2. Kademe Bisiklet Oryantiring Yarışları sona erdi. Yarışmaya 80 bisikletli oryantiring sporcusu Sorgun Çamlığı'nda pedal çevirdi....

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bisikletli oryantiring yarışlarında dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi
Antalya'nın Manavgat ilçesi Titreyengöl-Sorgun Çamlığı'nda süren Türkiye Oryantiring Federasyonu (TOF) 2. Kademe Bisiklet Oryantiring Yarışları sona erdi. Yarışmaya 80 bisikletli oryantiring sporcusu Sorgun Çamlığı'nda pedal çevirdi. TOF yarışma sonrası Manavgat Belediyesi ve Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) birlikte Titreyengöl'de madalya töreni düzenledi. 7 kategoride yapılan yarışlarda dereceye giren yarışmacılara madalyalarını Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, TOF Başkanı Doç.Dr. Tekin Çolakoğlu, Manavgat İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Gediz, TOF Antalya İl Temsilcisi Kevser Yörükoğlu, TOF yönetim kurulu üyeleri ile TİSOYAB Başkanı Hüseyin Aydoğan'ın anne ve babası Süleyman-Ünzile Aydoğan çifti verdi.
TOF Başkanı Tekin Çolakoğlu, yaptığı açıklamada, oryantiring sporunun 7'den 77'ye herkesin yapabileceği spor dalı olduğunu söyledi.
Bir asır önce İskandinav ülkesi İsveç ve Norveç başlayan spor dalının Türkiye'de son 15 yıl içinde en üst noktaya ulaştığının altını çizen Çolakoğlu, "Ülkemizde son yıllarda koşarak yön bulma yanı sıra kayak, atlı, engelli ve bisikletli oryantiring yapımı yaygınlaştı. Manavgat'ta dünyanın sayılı oryantiring yapım alanlarından biri. " diye konuştu.
Yarışmada K-16 kategorisinde 1'nci Cansu Duran, 2'nci Ünzile Yıldırım ve 3'ncü Elif Duran Kocabey, E-20'de 1'nci Ercan Arslan, 2'nci Okan Baş ve 3'ncü Ferhat Alyılmaz, E-21 'de 1'nci Banu Aysolmaz, 2'nci Çağla Şengör ve 3'ncü Nermin Fennen, E-15'de 1'nci Ahmet Remzi Doğan, 2'nci Mehmet Emre Ak ve 3'ncü Mestan Dalbudak, K-21'de 1'nci Banu Aysolmaz, 2'nci Çağla Şengöz ve 3'ncü Nermin Fenme oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.