Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlik üyelerine süt sığırı alımlarında 7 yıl vadeli kredi imkanı

Yozgat Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği ile DenizBank Yozgat Şubesi tarafından yapılan iş birliği protokolü kapsamında, birlik üyelerine hayvan alımlarında 2 yıl ödemesiz, 7 yıl vadeli ‘süt sığırı alım kredisi’ imkanı...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birlik üyelerine süt sığırı alımlarında 7 yıl vadeli kredi imkanı
Yozgat Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği ile DenizBank Yozgat Şubesi tarafından yapılan iş birliği protokolü kapsamında, birlik üyelerine hayvan alımlarında 2 yıl ödemesiz, 7 yıl vadeli ‘süt sığırı alım kredisi’ imkanı sağlandı.

Yozgat Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği binasında düzenlenen törende iş birliği prokolü, DenizBank Orta Anadolu Bölge Satış Müdürü Özgür İnan Öztürk ve Birlik Başkanı Hacı Selvi tarafından imzalandı. Birlik Başkanı Hacı Selvi, amaçlarının Yozgat’ta hayvancılığın geliştirilmesi ve ekonomik anlamda hayvan üreticilerin kalkınmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Selvi, “Bugün burada yapılan işbirliği protokolü ile üreticilerimize büyük destek sağlanmaktadır. Birliğimize üye çiftçilerimiz bankadan alacakları kredi ile hayvan alıp 2 yıl ödemesiz ve 7 yıl vadeli bir şekilde uygun ödeme koşullarında hayvancılık yapabilecekler. Bunun yanı sıra ilimiz genelinde süt sığırcılığının geliştirilmesi içinde köylerimize süt üretim miktarına göre süt tankları yerleştiriyoruz. Burada ki amacımızda süt üretiminin artırılması ve çiftçimizin bu yönüyle de sabit bir gelirinin olmasına teşvik ediyoruz." dedi.

DenizBank Orta Anadolu Bölge Satış Müdürü Özgür İnan Öztürk de yapılan iş birliği protokolü ile Yozgat’ta hayvancılığın geliştirilmesinin hedeflendiğini ifade etti. Öztürk, "Birlik üyesi çiftçilerimize 2 yıl ödemesiz ve 7 yıl vade farkı ile ‘süt sığırı alım kredisi’ veriyoruz. Yozgat damızlık birliğinden üretici kart ile 5 aya varan vadelerde yem alımı gibi diğer hizmetlerimizden de faydalanabilecekler." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.