Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir kilo peyniri en kısa sürede yedi, küçük altın kazandı

Kırıkkale’de bir alışveriş merkezinin 12’inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen yarışmalar ilginç görüntülere sahne oldu. Yarışmada, 1 kilogram peyniri kısa sürede zorla yiyerek 1’inci olan bayan yarışmacı,...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir kilo peyniri en kısa sürede yedi, küçük altın kazandı
Kırıkkale’de bir alışveriş merkezinin 12’inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen yarışmalar ilginç görüntülere sahne oldu.

Yarışmada, 1 kilogram peyniri kısa sürede zorla yiyerek 1’inci olan bayan yarışmacı, ödül olan küçük altını diğer yarışmacılara kaptırmadı. Kırıkkale’de Kandemirler isimli alışveriş merkezi 12’inci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde çeşitli yarışmalar düzenleyerek müşterilerine altın dağıttı. Helva, yoğurt, peynir, tatlı ve acı biber yeme gibi çeşitli kategorilerden oluşan yarışmalarda en ilginç görüntü ise bardakta una üfleme ile peynir yeme yarışmasında yaşandı. Peynir yeme yarışmasında kendini zorlayarak 1 kilogram peyniri kısa sürede yiyerek 1’inci olan bayan yarışmacı ödül olarak mağaza yetkilisinden 1 adet küçük altını aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.