Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilici’den öğrencilere: Kendinize hedef koyun

Sabiha Köstem Ortaokulu’nu ziyaret eden Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, başarının veli-öğretmen-öğrenci işbirliği ile sağlanabileceğine inandığını söyledi. Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, Osmangazi...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sabiha Köstem Ortaokulu’nu ziyaret eden Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, başarının veli-öğretmen-öğrenci işbirliği ile sağlanabileceğine inandığını söyledi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, Osmangazi ilçesinde bulunan Sabiha Köstem Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul müdüründen bilgi alan Mustafa Bilici, öğrenci ve öğretmenlerle de bir araya geldi. Öğretmenliği meslek olarak değil, adeta bir yaşam biçimi olarak gördüğünü ifade eden Mustafa Bilici, "Bugün bu sıralarda okuyan öğrencilerimiz, yakın gelecekte ülkemizin ve dünyanın geleceğine yön verecekler. İşte bu öğrencilerimizin yetişmesinde, geleceğe ve hayata hazırlanmasında en büyük pay sahibi öğretmenlerdir. İnsanların hayatının şekillenmesinde en önemli unsur öğretmenlerdir." dedi.

Her zaman öğretmenlerin yanında olduklarını belirten Mustafa Bilici, başarının hep birlikte yakalanabileceğine, veli-öğretmen-öğrenci işbirliği ile sağlanabileceğine inandığını kaydetti. Öğrencilerle de bir araya gelen ve kendi hayatından örnekler veren Mustafa Bilici, şunları söyledi: "Kitap okuyan öğrenciler, okumayanlara göre daha başarılı oluyor. Bu nedenle öğrencilerimize bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum."

Planlı ve programlı çalışmanın önemine vurgu yapan Bilici, öğrencilerden kendilerine hedef koymalarını ve çalışmalarını planlı bir şekilde belirlenen bu hedef doğrultusunda yapmalarını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.