Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİK Genel Müdürü Karaca, SGC’yi ziyaret etti

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü’ne atanan Yakup Karaca, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ni (SGC) ziyaret etti. Karaca, yazılı basın organlarının sektör olarak gelişmesi için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.BİK...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2015 20:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2015 20:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİK Genel Müdürü Karaca, SGC’yi ziyaret etti
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü’ne atanan Yakup Karaca, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ni (SGC) ziyaret etti. Karaca, yazılı basın organlarının sektör olarak gelişmesi için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

BİK Genel Müdürü Karaca'nın, SGC'ye yaptığı ziyarete Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Can, BİK ilan hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İdris Armağan Çam, Özel Kalem Uğur Çelik katıldı. SGC Başkanı Sezai Matur ve Yönetimi Kurulu tarafından karşılan Karaca, göreve atandıktan sonra ilk ziyaretini Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptığını belirtti.

Sakarya’nın kurum olarak kendileri için ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Karaca, gazete denetimi sırasında silahlı saldırı ile ölen Recep Pulat, Devrim Özergin’i rahmetle andıklarını belirtti. Sakarya basınının yerel basın kuruluşları arasında örnek teşkil ettiğini kaydeden Karaca, “Yerel basının ve yazılı basın organlarının sektör olarak gelişmesi, benim ilk hedeflerim arasında.” dedi.

SGC Başkanı Sezai Matur ise yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Yerel basının görevin en iyi şekilde yapması için çaba harcadıklarını anlatan Matur, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada uyum için çalışacağımızı umuyorum.” diye konuştu. Matur, Karaca'ya Sakarya'daki basın kuruluşları hakkında da bilgi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.