Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİK Aydın Şubesi kamu kurumlarını bilgilendirdi

Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şubesi, kamu kurum ve kuruluşlarını bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, kurumların ilan verme ve bunların takibiyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.Aydın’da yayın yapan basın kuruluşları ve...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şubesi, kamu kurum ve kuruluşlarını bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, kurumların ilan verme ve bunların takibiyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Aydın’da yayın yapan basın kuruluşları ve ilçe kamu kurumlarıyla biraraya gelen BİK Şube Müdürü Özer Akoğlu, Efeler ilçesindeki kamu kuruluşlarının temsilcilerini, yetki ve görevleri hakkında bilgilendirdi. BİK’in çalışma sistemi hakkında katılımcılara bilgi veren Akoğlu, “Sizin de bildiğiniz gibi kurumumuz Aydın’da yeni açıldı. Daha önce bu görevi, Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Kadri Söylevci Bey, kurum olarak yapıyorlardı. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilanlarını, 2 Mayıs’tan bu yana biz yapıyoruz. Her yeni kuruluş ve geçişlerin bir anda mükemmel olamayacağını varsayarak, sizlerin de bizlerin de basın kuruluşlarımızın da karşılıklı anlayış içinde olacağına inanıyorum. Aydın’da çok güzel bir uyum var. Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz'e, başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.