Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biga Fuarı 26 Eylül'de açılıyor

Biga Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga 4. Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ile 9. Biga Ticaret ve Sanayi Festivali'ne yoğun bir firma katılımının olduğunu söyledi. Başkan Doğan, Köşdere Oteli'nde basın mensupları...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2014 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2014 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Biga Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga 4. Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ile 9. Biga Ticaret ve Sanayi Festivali'ne yoğun bir firma katılımının olduğunu söyledi.

Başkan Doğan, Köşdere Oteli'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Doğan "Bu yıl 26-28 Eylül 2014 tarihlerinde 20 bin metrekarelik Biga Fuar Alanı'nda düzenlenecek Biga 4. Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ile 9. Biga Ticaret ve Sanayi Festivali'ne yoğun bir firma katılımı var. Yaklaşık 1022 peron tahsis edildi. Şu ana kadar 1217 firma/kurum/kuruluş fuara başvurdu. Fuar 26 Eylül Cuma günü saat 10.00'dan itibaren ziyaretçilere açılacak. Fuar açılış seremonisi saat 11.00'de fuar alanında yapılacak. Fuar etkinlikleri içerisinde yer alan Biga Sığırcılığı Güzellik Yarışması 24 Ekim'e ertelendi. Fuar süresince Biga'da faaliyet gösteren üretici birliklerimiz tarafından her gün süt ikramı yapılacak, standlarda çeşitli etkinlikler ve aktiviteler düzenlenecek. dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.