Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyzaspor sezona iyi başladı

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde Adana’yı temsil eden Beyzaspor, ligin ilk haftasına, deplasmanda karşılaştığı Kayseri Melikgazi Belediyespor’u 3-2 yenerek sezona galibiyetle başladı. Kayseri bölgesinden oluşan hakem triosunun yönettiği...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyzaspor sezona iyi başladı
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde Adana’yı temsil eden Beyzaspor, ligin ilk haftasına, deplasmanda karşılaştığı Kayseri Melikgazi Belediyespor’u 3-2 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Kayseri bölgesinden oluşan hakem triosunun yönettiği maçta etkili oyunla sonuca giden Beyzaspor oyuncuları maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Pazar günü kendi sahasında ligdeki 2. maçını Ankara TVF Lisesi ile yapacak Beyzaspor'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Takım kaptanı Ömer Bozdoğan, Adana’yı 2. Lig'de temsil eden tek voleybol takımı olmaları sebebiyle sorumluluklarının arttığını hatırlatarak, “Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıyoruz. Hafta sonu deplasmanda Kayseri Melikgazi Belediyepor'u zorlu bir maçtan sonra 3-2 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık. Arkadaşlarımızla beraber rakip kim olursa olsun aynı ciddiyetle çalışarak maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bu zamana kadar duyulan güveni boşa çıkarmadık. İnşallah bundan sonra da çıkarmayacağız. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Beyzaspor antrenörü Yusuf Kenan Kök ise ilk maçı kazanmalarının motivasyon anlamında önemli bir etki yaptığını anlatarak, hakemlerin yanlı tutumundan yakındı. Kök, "Kazanmak elbette güzel ama ikinci maç bizim için çok daha önemli. Galibiyeti unutup bu hafta sonu kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacağımız TVF Lisesi maçına odaklandık. Aldıkları galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Deplasmanda iyi bir oyun ortaya koyup maçı kazandılar." diye konuştu.

Kendilerinin rakiplerini önemsediklerini, buna göre hazırlanarak mücadele ettiklerini hatırlatan Kök, hafta sonunda kendi sahalarında oynayacakları Ankara TVF lisesi maçına tüm sporseverleri beklediklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.