Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beypazarı’nda pazarcılar tezgahlarını açmadı

Beypazarı pazarcı esnafı, pazar yerinin altına yapılan marketi protesto amacıyla tezgahlarını açmadı. Marketin açılmasıyla işlerinin biteceğini savunan esnaf, sorunlarına çözüm bulmasını bekliyor. Beypazarı pazar esnafı, pazar yerinin...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beypazarı’nda pazarcılar tezgahlarını açmadı
Beypazarı pazarcı esnafı, pazar yerinin altına yapılan marketi protesto amacıyla tezgahlarını açmadı. Marketin açılmasıyla işlerinin biteceğini savunan esnaf, sorunlarına çözüm bulmasını bekliyor.

Beypazarı pazar esnafı, pazar yerinin alt katına büyük bir marketin açılmasını protesto ederek tezgahlarını açmadı. Pazarcıları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. bölge milletvekili adayı Hamit Ayanoğlu, problemin çözülmesi için devreye gireceği sözünü verdi. Normal zamanlarda para kazanmakta güçlük çektiklerini dile getiren pazarcılar, marketin işlerini bitireceğini söyledi.

İNDİRİM SADECE PAZARIN KURULDUĞU GÜN YAPILIYOR

Pazar yerinin alt katına açılan markete pazar esnafının tepkisi büyük. Özellikle pazarcıların, aynı ürünlerin markette satış fiyatında çok düşük olması dar boğazda olan pazar esnafını iyice zora sokuyor. Pazarcılar, marketin pazar esnafını ve çevredeki küçük esnafın bitmesi olduğunu söylüyor. Market ise büyük indirimlerini genel olarak Pazar günü yani pazarın açıldığı gün yapıyor.

AYANOĞLU’NDAN DESTEK SÖZÜ

Kendisi de Beypazarılı olan MHP milletvekili adayı Hamit Ayanoğlu, tezgah kapatan pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafı ile çay içen ve pazarcıların derdini dinleyen Ayanoğlu desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceğini, her daim mağdurun, mazlumun yanında olacaklarını söyledi. Yapılan yanlışlıkların görmezden gelinemeyeceğini vurgulayan Ayanoğlu, gerekli girişimlerde bulunacağını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.