Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beypazarı, Konya, Alanya, Antalya ve Afyon’da tanıtılacak

Beypazarı Ticaret Odası'nın (BTO) Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Beypazarı Kaymakamlığı Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı Kültür ve Turizm Derneği ortaklığı ile "Gelenekten Geleceğe Beypazarı" projesi...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beypazarı, Konya, Alanya, Antalya ve Afyon’da tanıtılacak
Beypazarı Ticaret Odası'nın (BTO) Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Beypazarı Kaymakamlığı Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı Kültür ve Turizm Derneği ortaklığı ile "Gelenekten Geleceğe Beypazarı" projesi kapsamında yapılan "Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı" Konya, Alanya, Antalya ve Afyon’da tanıtım yapacak.

Mobil tanıtım aracı Türkiye’nin değişik yerlerini dolaşarak Beypazarı’nı ilçeye gelemeyenlere götürecek aynı zamanda en güzel ve etkili şekilde Beypazarı tanıtımını yapacak. İlk olarak 30 Ekim Çarşamba Konya’da Kültürpark meydanında tanıtıma başlayacak olan araç üç gün süre ile kaldıktan sonra sırasıyla, 02-03 Kasım tarihlerinde Alanya İskele Meydanında, 04-05-06-07 Kasım günleri Antalya Muratpaşa Kent Meydanında, 08-09 Kasım tarihlerinde de Afyon Anıtpark meydanında Beypazarı tanıtımını yapacak.

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Necdet Çalışkan; “Ankara Kalkınma Ajansı’nın desteği ile başarılı bir şekilde tamamladıkları projenin sürdürülebilirliğini sağlamaya çalıştıklarını belirten Çalışkan her yönü ile Beypazarı tanıtımına devam ediyoruz” dedi. Amaçlarının gezdikleri yerlerde etkin bir şekilde tanıtım yaparak kültür turu gezginlerini Beypazarı’na getirebilmek olduğunu söyledi.

Beypazarı Kültür ve Turizm Derneği yetkilileri de yapılan tanıtım çalışmalarına gittikleri yerlerdekilerin gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını ayrıca ilçedeki turizmden faydalananların memnun olduğunu dile getirdi.

Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp, Beypazarı’nın sadece turizm değil tarım ve sanayisinin de tanıtımına katkı sağlayacaklarına inandıkları Mobil Tanıtım Aracı ile Beypazarı yöresel ürünlerinden Beypazarı kurusu, Beypazarı havucu, erişte, tarhana, yaprak sarması, 80 katlı baklavası gibi ürünlerin tanıtımının ve satışının yapılacağı ayrıca ilçede halen yaşatılan el sanatı ustalarının da aracın gittiği yerlerde hünerlerini göstereceğini söyledi. Ayrıca başkan Özalp, tanıtım için gidilen güzergahtaki Beypazarılıları da destek için beklediklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.