Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEÜ Rektörü Özer: Üniversitemizi her geçen gün daha da büyütüyoruz

Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) yeni akademik yıl dolayısıyla akademik ve idari personelin katılımıyla açılış kokteyli yapıldı. Üniversitenin tüm akademik ve idari personelini, BEÜ Akademik Personel Yemekhanesi'nde ağırlayan BEÜ...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEÜ Rektörü Özer: Üniversitemizi her geçen gün daha da büyütüyoruz
Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) yeni akademik yıl dolayısıyla akademik ve idari personelin katılımıyla açılış kokteyli yapıldı.

Üniversitenin tüm akademik ve idari personelini, BEÜ Akademik Personel Yemekhanesi'nde ağırlayan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, üniversite çalışanlarına özverili hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti. Rektör Özer, üniversitenin en önemli aktörlerinden olan personelin sıklıkla bir araya gelmesinin, kurum içi iletişimin gelişmesine katkı verdiğini kaydetti.

BEÜ ailesinin her bir üyesiyle birlikte üniversiteyi her geçen gün büyütüp geliştirdiklerini ifade eden Rektör Özen sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilginin üretilip öğrencilere aktarıldığı kurumlar olan üniversitelerin gençlerimizin ve ülkemizin geleceğinde taşıdığı önemin bilincindeki personelimizle gelecekte pek çok başarılı çalışmaya imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Çünkü bizler, ülkemizde ve dünyada adını duyuran bir üniversite olma konusunda kararlıyız. Bu amaçla, öğrencisi, akademisyeni ve idari personeliyle hiç durmadan çalışıyoruz ve birlikte başarıyoruz.”

Açılış kokteylinde buluşan akademisyenler ve idari personel, aynı zamanda geçmiş Kurban Bayramlarını da kutladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.