Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Belediye Başkanı'ndan Mudanya'ya destek ziyareti

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, çeşitli ziyaretler için geldiği Bursa’da, Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız’ın...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Belediye Başkanı'ndan Mudanya'ya destek ziyareti
İstanbul'un Beşiktaş ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, çeşitli ziyaretler için geldiği Bursa’da, Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız’ın da hazır bulunduğu Mudanya ziyaretine partililer de katıldı.

Kendisinin hem tuttuğu takım olan Beşikatş’ın, hem de İstanbul’un kalbi olan Beşiktaş’ın Belediye Başkanı’nı Mudanya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, sosyal demokratlar olarak Türkiye’nin kentlerini en iyi şekilde yönetmek ve insanların mutluluğu için gece-gündüz çalıştıklarını belirtti.

Mudanya’nın AK Partili belediyeden CHP’li bir yönetime uzun yıllar sonra geçmesinin önemine dikkati çeken Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, sosyal demokrat değerleri Türkiye’nin her noktasına taşımaya dair heyecanı ve hedefi olduğunu söyledi. “İstanbul’un kalbi olan Beşiktaş’ta nereye gitsek, çarşıyı söylesek herkesin yüzünde güller açıyor” diyen Hazinedar, “Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı herkesin ikinci takımı olan Beşiktaş sporda olduğu gibi siyasette de temsil ettiği değerlerle herkesin takımı olmuştur. Toplumun her noktasına dokunmaya çalışıyoruz. Burada da sokağa partililerle birlikte çıkarak ilçeli yurttaşlarımızla birlikte olduk” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.