Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyeden pazar yerine elektronik tartı hizmeti

Karabük’ün Eflani Belediyesi ilçede kurulan semt pazarına elektronik terazi koydu. Vatandaşların pazar yerindeki esnaflardan aldıkları sebze ve meyveleri belediyenin koyduğu elektronik terazide tartarak kontrol edebiliyor.Belediyenin terazi hizmetinden...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediyeden pazar yerine elektronik tartı hizmeti
Karabük’ün Eflani Belediyesi ilçede kurulan semt pazarına elektronik terazi koydu. Vatandaşların pazar yerindeki esnaflardan aldıkları sebze ve meyveleri belediyenin koyduğu elektronik terazide tartarak kontrol edebiliyor.

Belediyenin terazi hizmetinden mumnun olduğunu belirten Eflanililer, “Belediye bu teraziyi koymakta çok iyi yaptı. Kilo ile aldığımız sebze ve meyveler noksan olabiliyor, biz biliyoruz ki hiçbir manav noksan tartmaz. Şimdiki terazilerin hepsi elektronik, bataryaları soğuktan etkileniyor ve hata yapıyor, tartması daha kolay olduğu için esnaflar bu terazileri tercih ediyorlar. Eski terazilere göre daha net tartıyor fakat daha çabuk bozuluyor. Bizlerde aldığımız ürünleri belediyenin pazar yerine koyduğu terazide tartarak kontrol yapabiliyoruz. Belediye başkanımıza bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz.“ dediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.