Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyeden öğrencilere 15 bin kitap hediye

Ankara Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğü temin ettiği 15 bin kitabı ilçedeki okullara ücretsiz olarak dağıtıyor.Eğitimde önemli başarılar elde eden Pursaklar’daki okullara Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in desteği sürüyor....

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediyeden öğrencilere 15 bin kitap hediye
Ankara Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğü temin ettiği 15 bin kitabı ilçedeki okullara ücretsiz olarak dağıtıyor.

Eğitimde önemli başarılar elde eden Pursaklar’daki okullara Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in desteği sürüyor. Her yıl kırtasiye yardımından kitap kampanyalarına kadar birçok alanda öğrencileri sevindiren Başkan Çetin, şimdi de 15 bin okuma kitabının okullara dağıttırıyor.

Aralarında Pinokyo, Polyanna, Türk Ninnilerinden Seçmeler, Dede Korkut Hikâyeleri'nin de bulunduğu çok sayıda kitap okullardaki öğrencilerin yaşlarına göre dağıtılmaya başlandı. Pursaklar’ı 'Okuyan Şehir' haline getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Her yıl 10 binin üzerinde kitap okunuyor. İlçemizde 7’den 70’e herkese okuma alışkanlığı kazandırdık. Bunun meyvesini çocuklarımızın eğitimde gösterdikleri başarıları ile alıyoruz. En önemli zenginliklerden biri de okumaktır.” dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in talimatı ile Kültür Müdürü Akif Durmuş ve personel kitapların dağıtımına başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.