Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyede vezneler cumartesi ve pazar açık olacak

6552 Sayılı Bazı Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vatandaşların kamuya borçlarının yapılandırılması için verilen süre 1 Aralık’ta doluyor. Karaman Belediyesi bu Cumartesi ve Pazar günleri vezne...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2014 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2014 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
6552 Sayılı Bazı Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vatandaşların kamuya borçlarının yapılandırılması için verilen süre 1 Aralık’ta doluyor. Karaman Belediyesi bu Cumartesi ve Pazar günleri vezne ve taksitlendirme servislerini açık tutacak.

Karaman Belediyesi, su borcu, emlak vergisi borcu ve çevre ve temizlik borçlarının yapılandırılması konusunda vatandaşları uyardı. Karaman Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Son çıkan Torba Yasa’yla vatandaşlarımızın belediyeye ödeyecekleri su borcu emlak ve çevre temizlik vergi borçları yapılandırıldı. Böylelikle gecikme faizleri silindi ve onun yerine ÜFE oranında bir artış oranı getirildi. Bu da vatandaşa 6 aydan başlamak üzere 18 aya kadar taksitlendirme yapabilme imkanı sunuyor. Gelen vatandaşımızı bekletmeden işlemleri hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Belediyemizde Cumartesi ve Pazar günü saat 17.00'a kadar veznelerin açık tutulacak. Yapılandırmadan faydalanarak borçlarını taksitler halinde ödeyecek olan vatandaşlar http://www.karaman.bel.tr web sayfasından hızlı ve güvenli bir şekilde taksitlerini rahatlıkla ödeyebilecekler" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.