Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye yeni doğan bebeklere, bebek takımı hediye ediyor

Antalya Manavgat Belediyesi 'Hoşgeldin Bebek Projesi'yle yeni doğan bebeklere bebeklik takımı hediye ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, proje kapsamında yeni doğan bebeklerin aileleri ziyaret ederek takımlarını hediye etti. Başkan Sözen,...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye yeni doğan bebeklere, bebek takımı hediye ediyor
Antalya Manavgat Belediyesi 'Hoşgeldin Bebek Projesi'yle yeni doğan bebeklere bebeklik takımı hediye ediyor.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, proje kapsamında yeni doğan bebeklerin aileleri ziyaret ederek takımlarını hediye etti. Başkan Sözen, bu tür çalışmaların sosyal belediyeciliğin bir gerekliliği olduğunu belirtti. Hediye edilen bebek takımı içinde, zıbın, fanila, battaniye, tulum, eldiven ve çorabı ve hediye kutusu yer alıyor.

Sözen, proje kapsamında 5 aileyi evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim ettiklerini söyledi.
Yayla Mahallesi’nde Mehmet Muhammet Arı bebeği, Şelale Mahallesi’nde Yağıl Ali Hankulu bebeği, Yukarıpazarcı Mahallesi’nde Resul Can Şenkaya bebeği, Emek Mahallesi’nde Nazif Mert Cengiz bebeği ve Aşağıpazarcı Mahallesi’nde ise İclal Serra Sargın bebeği ziyaret eden Sözen, bebeklerin ailelerine bebekleri için sağlıklı ve hayırlı bir ömür diledi. Sözen, şunları kaydetti: "Ailelere yeni bir bireyin katılması her zaman mutluluk ve heyecan kaynağıdır. Hoş geldin Bebek projemizde ailelerin sevincine ortak olmak, onları bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmamayı hedefledik. İlk ziyaretlerimizi gerçekleştirerek hediye paketlerini sunduk. Projemiz sürekli devam edecek. Bütün yeni doğan bebeklerimize ayrım yapmadan paketlerimizi hediye edeceğiz Ben hepsine ulaşamayabilirim. Ama ekiplerimiz nüfus müdürlüğünden takip etmek suretiyle yeni doğan bebeklerimize ulaşacak."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.