Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye 'Çok amaçlı mahalle evi' yapımlarına başladı

Şanlıurfa Siverek Belediyesi her mahalleye ‘Çok Amaçlı Mahalle Evi’ projesi kapsamında Esmerçayır ve Yenişehir mahallelerinde ilk temel kazı çalışmalarına başladı. Temel kazı çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye 'Çok amaçlı mahalle evi' yapımlarına başladı
Şanlıurfa Siverek Belediyesi her mahalleye ‘Çok Amaçlı Mahalle Evi’ projesi kapsamında Esmerçayır ve Yenişehir mahallelerinde ilk temel kazı çalışmalarına başladı.

Temel kazı çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, daha önce çizim çalışmaları tamamlanan projelerin ilçe için önemli projeler arasında bulunduğunu ve hayata geçirildiğini vurguladı.

Yılmaz, “515 metre kare kapalı alana sahip olan çok amaçlı iki Mahalle evin temelini attık. Hemşehrilerimizin bu tür yerlere ihtiyacı var. Her mahalleye çok amaçlı ev projemiz kapsamında ihale süreçleri tamamlanan Esmerçayır ile Yenişehir mahallelerinde çalışmalar başladı. Projenin isminden de anlaşılacağı üzere halkımız rahatça taziyelerini, nişanlarını, mevlit yemeklerini, toplantı ve bunun gibi akla gelen tüm etkinliklerini rahatça yapabilecek. Şehrimize, mahallemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Yapım çalışmalarına başlanan projelerin 3 ayda tamamlanacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.