Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye başkanı, kaymakama hediye olarak organik karpuz getirdi

Mersin'in Silifke ilçesi Atakent beldesi Belediye Başkanı Hasan Uslu, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar’a organik karpuz hediye etti.Kaymakam Damatlar'ı makamında ziyaret eden Başkan Uslu, yanında getirdiği devasa büyüklükteki karpuzu Damatlar'a...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye başkanı, kaymakama hediye olarak organik karpuz getirdi
Mersin'in Silifke ilçesi Atakent beldesi Belediye Başkanı Hasan Uslu, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar’a organik karpuz hediye etti.

Kaymakam Damatlar'ı makamında ziyaret eden Başkan Uslu, yanında getirdiği devasa büyüklükteki karpuzu Damatlar'a takdim ederek, "Anam babam usulü yetiştirildi. Bu karpuz size helal olsun afiyetle yiyin” dedi.

Kaymakam Damatlar, getirilen hediye karşısında oldukça mutlu olduğunu belirterek, Başkan Hasan Uslu’nun özellikle de medya aracılığıyla yapmış olduğu tanıtımları takdir ettiğini, kendisini düşünüp yetiştirdiği karpuzu getirdiği içinde ayrıca teşekkür etti. Kaymakam Damatlar, “Hasan uslu kişiliği ile dikkat çekiyor. Ben yüreğinin temizliğinin yüzüne vurduğuna inanıyorum. Gerek beldesine gerekse kapısına gelen herkesin sorununa çare olmak için kendini çabalayan bir arkadaşımız. Bu nedenle takdir etmemek mümkün değildir. Bu anlamda kendisine tebrik ediyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.