Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye 12 kaçak yapıyı yıktı

Kaçak ve çarpık yapılaşmayla mücadelesine devam eden Bursa merkez Yıldırım Belediyesi, yıkımlarını sürdürüyor. Belediye Yapı Kontrol Ekiplerince 6 mahallede tespit edilen 12 kaçak yapıya müdahale edildi. Ekipler, Değirmenönü mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye 12 kaçak yapıyı yıktı
Kaçak ve çarpık yapılaşmayla mücadelesine devam eden Bursa merkez Yıldırım Belediyesi, yıkımlarını sürdürüyor. Belediye Yapı Kontrol Ekiplerince 6 mahallede tespit edilen 12 kaçak yapıya müdahale edildi.

Ekipler, Değirmenönü mahallesinde 4, Hamamlıkızık’ta 1, Karapınar’ın Aktaştepe mevkiinde 1, İsabey’de 3 ve Vakıf’ta 1 adet kaçak binayı yıktı. Ayrıca Demetevler Mahallesi’nde ruhsatsız yapılan 2 adet hayvan barınağının da yıkımı gerçekleştirildi.

Çevik kuvvet ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı yıkımlarda herhangi bir olay yaşanmadı.

Yıldırım Belediye Başkan Özgen Keskin, kaçak inşaatlara izin vermeyeceklerini belirterek, “Amacımız, Yıldırım ilçesini modern bir ilçe haline getirmek. El birliği ile Yıldırım ilçesinde kaçak ve çarpık yapılaşmayı sona erdirelim. Kaçak yapıların yıkımının devam edeceği gibi çarpık ve çirkin yapılaşmanın da karşısında olacağız.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.