Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bedensel engelli öğrenciye tablet bilgisayar verildi

Muğla'nın Yerkesik beldesindeki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Çok Programlı Lisesi 10. sınıftak bedensel engeli Dilek Uysal, derslerindeki başarılarından dolayı ödüllendirildi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bedensel engelli öğrenciye tablet bilgisayar verildi
Muğla'nın Yerkesik beldesindeki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Çok Programlı Lisesi 10. sınıftak bedensel engeli Dilek Uysal, derslerindeki başarılarından dolayı ödüllendirildi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

Hediye töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Uçak, "Derslere ilgisi yüksek, çalışmaya azimli öğrencimize destek olsun diye tablet bilgisayar armağan ediyoruz. Başarısına başarı katmasını temenni ederek, diğer öğrencilerimizin de benzer başarılara imza atması için teşvik edeceğine inanıyorum." dedi. Okul Müdürü Ünal Buldu ise Milli Eğitim yöneticilerine vermiş oldukları destekten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Törene Milli Eğitim şube müdürleri Mehmet Kutluca ve Murat Eskiakgün, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.