Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beden eğitimi öğretmenleri bilgilendirildi

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, beden eğitimi öğretmenlerini okul sporları konusunda bilgilendirdi.Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Okul Sporları Bilgi Yönetim Semineri'nde, 2013-2014 eğitim ve öğretim sezonu okul...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beden eğitimi öğretmenleri bilgilendirildi
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, beden eğitimi öğretmenlerini okul sporları konusunda bilgilendirdi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Okul Sporları Bilgi Yönetim Semineri'nde, 2013-2014 eğitim ve öğretim sezonu okul sporları ile ilgili bilgiler verildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı açılış konuşmasını yaptı. Yeni eğitim ve öğretim yılı içerisinde sportif faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirten Bağcı, "Bu yıl okul sporlarına daha fazla katılım olacağını tahmin ediyoruz. Geçen yıl birçok beden eğitimi öğretmenimiz çeşitli gerekçelerle katılamadılar. Biz de elimizden geldiğince gerek okul sporları gerekse kulüpler bazında destek olmaya çalışıyoruz. Verilen imkânları daha fazla sunmak istiyoruz." dedi.

Yapılan açılış konuşmasının ardından Okul Sporları Komisyonu'nda yer alan üyeler tarafından 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı okul sporları programı ve faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.