Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP'li Çayır: Ülkemiz 28 Şubat döneminin daha ağır şartlarını yaşıyor

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, siyasi iktidarın, terör örgütü mensuplarıyla sürekli masaya oturarak, insanlara kirli oyun ve tezgahlar kurarak bir diziden nasıl örgüt çıkarılacağını çok iyi öğrendiklerini söyledi. Ülkenin...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, siyasi iktidarın, terör örgütü mensuplarıyla sürekli masaya oturarak, insanlara kirli oyun ve tezgahlar kurarak bir diziden nasıl örgüt çıkarılacağını çok iyi öğrendiklerini söyledi.

Ülkenin İslamcı ve muhafazakar diye bilinen bir parti eliyle 17 yıl sonra ikinci defa 28 Şubat postmodern darbesinin şartlarının yaşadığını belirten Çayır, dün askeri vesayetle yapılan antidemokratik uygulamaların bugün derin güçlerin gırtlağına kadar yolsuzluk ve rüşvete batmış bir siyasi iktidar eliyle yapıldığını kaydetti.
Siyasi iktidarın, elinde bulundurduğu havuz medyası eliyle toplum mühendisiliği yapılarak 28 Şubat şartlarının oluşturulduğunu belirten Çayır, çekicin altına da toplum tarafında sivil toplum kuruluşlarının koyulduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı seçiminde Ekmeledddin İhsanoğlu'nu desteklemeleri nedeniyle siyasi iktidarın, devletin bütün gücünü kullanarak BBP'yi siyasi lince tabi tuttuğunu vurgulayan Çayır, "İleri demokrasi vaadiyle gelen bir siyasi iktidar bugün kendi hırsızlık ve yolsuzluklarını örtbas etme adına derin güçlerin oyuncağı haline gelmiştir. Ne acıdır ki bu iktidar eliyle ülkemiz hukuk, demokrasi ve temel hak ve hürriyetler konusunda 28 Şubat döneminden daha beter konumdadır. Yalan, dolan ve algı operasyonlarıyla ülke yöneteciğine inananlar bir süre sonra kendileri de halk nezdinde yok olmaya mahkumdur. Masum insanlara iftira, yalan ve karalama yaparak işlerini yürüteceklerine inananlar yanılıyor. Bu devran böyle gitmez. Hizmet Hareketi'ne karşı her türlü iftira, yalan ve zülüm yapanlar eninde sonunda yargı önünde hesap verecektir." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.