Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP'li Çayır: Turist çekmede referansımız yerleşik yabancı dostlarımızdır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat Belediye Başkanı adayı Hacı Çayır, kendi restoranında yerleşik Almanların sorunlarını dinledi. Hacı Çayır, yaptırdıkları araştırmaya göre Manavgat ve beldelerinde 2 bin 850 yerleşik Alman, İngiliz,...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP'li Çayır: Turist çekmede referansımız yerleşik yabancı dostlarımızdır
Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat Belediye Başkanı adayı Hacı Çayır, kendi restoranında yerleşik Almanların sorunlarını dinledi.

Hacı Çayır, yaptırdıkları araştırmaya göre Manavgat ve beldelerinde 2 bin 850 yerleşik Alman, İngiliz, Rus, Belçikalı, Norveç, İsveç, İsviçre, Danimarka, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Lüksemburg ve Finlandiyalı'nın yaşadığını söyledi.

Manavgat'ın birinci önceliğinin turizm olduğunu ve tatil yapan 4 milyon turistten 3,5 milyar dolar turizm geliri elde edildiğini aktaran Çayır, bölgenin, 180 binin üzerindeki yatak kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonuna sahip olduğunu kaydetti. Manavgat'a turist gelmesinde her zaman referansın bölgede yaşayan yerleşik yabancılar olduğunu vurgulayan Çayır, "Manavgat'ın 2 altın geliri var. Bunlarından biri turizm biri de tarım. 30 yıl önce Manavgat'ta birinci sektör olan tarım, günümüzde yerini turizme bıraktı." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.