Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP'li Çayır: Her zaman yerinde yönetimi savunduk

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, AKP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Büyükşehir Yasası'nı gerekçe göstererek Manavgat'ın değerlerini Antalya ve ilçelere taşımasına karşı olduklarını söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, AKP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Büyükşehir Yasası'nı gerekçe göstererek Manavgat'ın değerlerini Antalya ve ilçelere taşımasına karşı olduklarını söyledi.

BBP, olarak her zaman yerel yönetimlerin güçlü ve etkin hizmet vermesi adında yerinde yönetimi savunduklarını belirten Çayır, koordinatörlük sistemiyle seçilmiş bir belediye başkanını kuşatma ve belediyeyi kıskaca alınma girişimine karşı olduklarını kaydetti. Türkbeleni, Side Limanı, sahiller, Oymapınar, Manavgat barajı, köylerin mera ve tarım arazileri ve ana caddelerinin AKP'li büyükşehir belediye meclisi üyesi çoğunluğuna göre tanzim edilmesinin Manavgat halkına bir hakaret olduğunu vurgulayan Çayır, söz açıldığında milli iradeye saygı gösterilmeli diyenlerin Manavgat'ın da milli iradesine saygı göstermesi gerektiğini dile getirdi.

AKP'li Antalya Büyükşehir'in bu antidemokratik ve baskıcı uygulamalarıyla 30 Mart seçimlerinin bir bakıma intikamını aldığına dikkat çeken Çayır, "Bu baskıcı anlayışı kabul etmiyoruz. Büyükşehir Yasası ile Manavgat seçmeni cezalandırılmak isteniyor. AKP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu uygulamalarıyla Manavgat'ı cezalandırıyor." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.