Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP’li Bayralı: Hırsızı yakalayan polis suçlu duruma düşürülüyor

Büyük Birlik Partisi Sason İlçe Başkanı Ecevit Bayralı, emniyet mensuplarına yönelik olarak düzenlenen operasyonlarının komediye dönüştüğünü söyledi. Bu tür operasyonların tamamen gündemi değiştirme çabası olduğunun altığını...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP’li Bayralı: Hırsızı yakalayan polis suçlu duruma düşürülüyor
Büyük Birlik Partisi Sason İlçe Başkanı Ecevit Bayralı, emniyet mensuplarına yönelik olarak düzenlenen operasyonlarının komediye dönüştüğünü söyledi. Bu tür operasyonların tamamen gündemi değiştirme çabası olduğunun altığını çizen Bayralı, “Bıraksınlar emniyet mensuplarımız görevlerini icra etsinler. Hükümet iyice ipin ucunu kaçırdı. Her kuruma farklı bir şekilde baskı uygulamaya çalışıyor. Bu baskıyı uygularken gülünç duruma düşüyor. Hırsızı yakalayan polis suçlu duruma düşürülüyor. Bu tamamen komedi bir durum.” dedi.

Emniyet mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonları komedi diye izlediklerini belirten Bayralı, şunları söyledi:
“Bu operasyonlar kesinlikle gündemdeki olayları değiştirilmek için düzenleniyor. Bu yapılan kesinlikle hatadır. Hükümetin bir an önce bu hatasından dönmesi gerekiyor. İzlenen bu yol yüzünden emniyet mensuplarımız artık hırsızlara ve suçlulara müdahale edemiyor. Terör örgütü mensupları artık çok rahat bir şekilde şehir merkezlerinde eylemlerini yapabiliyor. Hakkari, Diyarbakır ve Şırnak gibi illerde her gün nelerin yaşandığı ortada bunu herkes görüyor. Ancak kimse müdahale edemiyor. Çünkü olaylar artık kontrol altına alınamıyor. Hükümet bu sorunları emniyet mensuplarına yönelik operasyonlar düzenleyerek gündemi değiştirmeye çalışıyor.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.