Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı fark attı

Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezona farklı galibiyetle başladı.Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 2013-2014 sezonunun ilk maçında Diyarbakır Bedensel Engelliler Spor ile karşılaştı. Diyarbakır Seyrantepe...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı fark attı
Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezona farklı galibiyetle başladı.

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 2013-2014 sezonunun ilk maçında Diyarbakır Bedensel Engelliler Spor ile karşılaştı. Diyarbakır Seyrantepe Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı deplasmanda Diyarbakır Bedensel Engelliler takımını 72 – 13 gibi bir farkla yenerek başladı.

Maçın başlama düdüğüyle rakibi karşısında üstünlüğünü ortaya koyan Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı aldığı farklı galibiyet ile gurubunda bu yılda iddialı olduğunu gösterdi.

Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya yeni sezonun ilk maçında alınan galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, “2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde Batman’ı ve camiamızı bu sezonda en iyi şekilde temsil etme ve play-of’a katılma kararlılığıyla başladık. İlk maçımızı deplasmanda komşu il takımı Diyarbakır Bedensel Engelliler spor kulübüyle oynadık. Biz buraya galibiyet için gelmiştik ve ilk deplasman maçımızdan istediğimiz sonucu alarak Batman’a döndük. Sporcu arkadaşlarım sahada üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getirerek farklı galibiyeti elde ettiler. Ben bu galibiyeti tüm Batmanlılara ve taraftarlarımıza armağan ediyor sporcu arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.