Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman Petrolsporlu atlet Balkan ikincisi oldu

Batman Petrolspor ve Atletizm Milli Takım sporcusu Yavuz Ağralı, Balkan Maratonu'nda gümüş madalya aldı. Sirbistan’ın Belgrad şehrinde koşulan ve 13 Balkan ülkesinin katıldığı Maraton Şampiyonasına Petrolsporlu Yavuz Ağralı ve Murat...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman Petrolsporlu atlet Balkan ikincisi oldu
Batman Petrolspor ve Atletizm Milli Takım sporcusu Yavuz Ağralı, Balkan Maratonu'nda gümüş madalya aldı.

Sirbistan’ın Belgrad şehrinde koşulan ve 13 Balkan ülkesinin katıldığı Maraton Şampiyonasına Petrolsporlu Yavuz Ağralı ve Murat Orak ile Milli Takım Antrenörü Ümit Kemal Pişkin katıldı. 42 km 195 metrelik mesafeyi 2 saat 24 dakika 11 saniye ile Balkan ikincisi olarak tamamlayan Yavuz Ağralı gümüş madalya kazandı. Petrolsporlu Murat Orak ise Balkan 5'ncisi oldu.

Petrolspor ve Milli Takım Antrenörü Ümit Kemal Pişkin yaptığı açıklamada “Güzel bir kamp dönemi geçirmiştik. Sporcularımız ile yaptığımız çalışmalarda en az bir madalya alabileceğimizin sinyalini almıştık. Zorlu ve sıcak bir havada gerçekleşen yarıştan alınan madalya ülkemiz ve kulübümüz adına sevindiricidir. Daha büyük başarılar elde etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

AKIN: EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Gökhan Akın, Balkan Maratonu'nda elde edilen başarıdan dolayı sporcu Yavuz Ağralı’yı kutladı. Akın yaptığı açıklamada “Dünyanın en ünlü maratonlarından biri olan 5 km, 21 km ve 42 km’ye toplam 5 bin kişinin katılması maratonun çok önemli olduğunu ortaya koymuştur. Ülkemizi temsil eden kulübümüz sporcusu Yavuz Ağralı müsabakada Balkan ikincisi olarak gümüş madalya alması bizleri oldukça sevindirmiştir. Ben başta antrenörümüz Ümit Kemal Pişkin olmak üzere, salon sporları sorumlumuz Murat Altunkaynak, branş sorumlusu Ahmet Güneşdoğdu ile tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Daha güzel başarılar bizleri bekliyor.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.