Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman İl Özel İdaresi, hastaneye iki ambulans aldı

Batman İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi’nin kararıyla iki adet tam donanımlı ambulans satın alarak Bölge Devlet Hastanesi’ne teslim etti.Tam donanımlı ambulansların teslim törenine; Vali Yılmaz Arslan’ın yanı sıra İl Genel Meclis...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman İl Özel İdaresi, hastaneye iki ambulans aldı
Batman İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi’nin kararıyla iki adet tam donanımlı ambulans satın alarak Bölge Devlet Hastanesi’ne teslim etti.

Tam donanımlı ambulansların teslim törenine; Vali Yılmaz Arslan’ın yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Salih Aktan, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Abdulkadir Özer, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Dr. Faruk Günak, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçı, il genel meclis üyeleri ve kamu kurum yöneticileri katıldı.

Ambulans alımının İl Genel Meclisi’nin kararı olduğunu söyleyen Vali Yılmaz Arslan, İl Özel İdaresi’nin köylere; yol, kaldırım, kanalizasyon, su çalışmalarının yanında, diğer bütün kamu hizmetlerine de yeri geldiğinde ödenek ayırarak sıkıntılarına çözüm üretme konusunda katkı sağlamasının önemli bir husus olduğunu belirtti.

Vali Arslan, 2014 yılında da bütçe imkanları ölçüsünde bu alanlarda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ederek, ambulanslar için İl Genel Meclisine ve Özel İdare Yönetimi’ne teşekkür etti

Batman’ın gelişen bir il olduğunu ve sağlık hizmeti ihtiyaçlarının sürekli arttığını söyleyen Vali Arslan, sağlık hizmetlerinde standartların yükselmesi amacıyla bu ve benzeri çalışmaları yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Batman İl Genel Meclis Başkanı Salih Aktan da, ambulansları Batman halkına kazandırdıkları için sevinçli olduklarını belirterek, meclis üyeleriyle birlikte bu tip değerlendirmeleri önümüzdeki dönemde de imkanları ölçüsünde yapacaklarını ifade etti.

Vali Arslan, tören sonunda ambulansları bir süre inceleyerek yetkililerden donanımları hakkında bilgi aldı. Daha sonra ambulansların anahtarlarını ambulans şoförlerine teslim ederek hayırlı olması dileğinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.